miercuri, 27 mai 2015

Blestemul Varlaam continua!!!

Este frustrant sa mergi pe acelasi lac de fiecare data, si sa incerci sa prinzi peste, nu neaparat ceva peste 18 kg si sa nu ai nici macar o trasatura. Bun, nu prinzi 2/3 partide peste, dar la un moment dat trebuie sa incepi sa iti pui semen de intrebare, ce gresesc, ce nu fac cum trebuie, nu gasesc locul care trebuie, unde e problema. Niciodata nu exista o singura problema, sunt mai multe, poate sa fie problem de orice fel de natura, e de ajuns sa bata vantul si sa iti incurce montura pe dupa plumb, iar acea montura este terminata, sta degeaba in apa.




De data aceasta, standul a fost unul care a dat foarte multe capturi, dar probabil asa cum s-au confruntat si alti pescari care au venit pentru o perioada de 5 zile si nu au prins nimic, probabil ca tot asa a fost si in cazul meu. In poza de mai sus se vede cum vantul bate din stanga spre dreapta, iar lucrul asta nu stiu cat de bun este, ceea ce stiu este ca am abordat locuri destul de clasice, care au dat peste pana acum, dar cred ca tocmai lucrul asta a fost gresit. Poate mai bine ma concentram pe locuri unde nu s-a pescuit atat de mult.





In a doua seara a venit si o furtuna care a schimbat vantul, iar lucrul asta cred ca a fost un adevarat dezastru pentru mine, pentru ca au inceput sa prinda cei de pe A6 si A4, ceea ce inseamna ca a mutat o mare parte din peste acolo.


Asadar iata-ma ajuns in dimineata plecarii, avand doar un drop scurt pe post de trasatura, la care nu am reactionat tocmai in ideea ca pestele ar fi acolo si sa nu il sperii, asteptand o trasatura mult mai concreta. Cred ca in momentul in care vantul s-a schimbat trebuia sa ma mut cu cel putin o lanseta, chiar in seara respectiva. Asta este, m-am bucurat de o partida foarte placuta si frumoasa, cu o furtuna de seara.



Astept urmatoarea partida, dar nu cred ca va mai fi pe Varlaam, tocmai pentru ca increderea mea ca voi prinde peste a scazut foarte mult de la atatea partide ratate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu