joi, 8 ianuarie 2015

Anaconda Scepter Pod

Ca multe accesorii de pescuit rodpod-ul este printre cele mai importante pentru simplu fapt ca lacurile in ziua de azi nu mai sunt cum erau inainte, au mult pietris pe margini sau au chiar ponton, iar instalarea lansetelor pe astfel de maluri e foarte grea pentru ca pichetii nu intra in pamant. Asadar rodpod-ul capata un sens cat mai mare in pescuitul din ziua de azi si in momentul in care timpul este foarte limitat.

Solutia propusa de Anaconda cu Scepter Pod este cu siguranta printre cele mai bune de pe piata.


 
 
Este un suport full inox, simplist, rigid si foarte versatil. Frumusetea lui vine tocmai din aceasta simplitate, dar aceasta nu ar fi nimic fara o stabilitate buna si o rigiditate pe masura. Diversele reglaje pe care le are te ajuta sa il folosesti chiar si atunci cand nu ai spatiu sau cand ai nevoie de multa stabilitate si trebuie intins la maxim. Acesta intins se poate extinde de la 90 cm la 160 cm ceea ce e mai mult decat sufficient pentru o buna stabilitate, greutatea de 4,5 kg ajutand de asemenea ca lansetele sa isi pastreze locul.
 
 
 
 
Acesta vine standard cu buzzbari de 3 posturi, iar distanta este de 24 cm intre ele, ceea ce e mai mult decat rezonabil. Am pescuit de-a lungul unui sezon cu Scepter Pod si din punct de vedere al stabilitatii nu am ce sa ii reprosez, chiar si cand ridici o lanseta de pe el nu se lasa intr-o parte, practice nu da semen ca ar exista puncte slabe.
 
Din pacate sunt si mici lucruri care lasa de dorit si in momente cheie pot crea mai mult decat neplaceri. Primul lucru de care nu sunt multumit este prinderea buzzbarului de furca acestuia atat in fata cat si in spate, se face foarte slab, si de multe ori daca nu strangi corect buzzbar-ul se inatmpla efectiv sa iti cada senzorii si odata cu ei lansetele. Lucrul acesta l-am rectificat facand 2 gauri in buzzbarul de 4 lansete in care sa intre surubul de la furca, iar dupa aceasta remediere nu am mai avut probleme. A doua problema este ca la lansetele de pe mijloc, in momentul in care mulinezi ai o distanta foarte mica si ai atinge barile centrale. Cred ca daca as fi avut mulinete mai mari de 7000 cu siguranta as fi lovit barile respective.
 
 
 
 
Ai de asemenea posibilitatea sa schimbi unghiul la care se afla pichetii. Acest lucru iti permite sa configurezi rodpod-ul in functie de necesitatile pe care le ai.
 
Timpul de asamblare este de 5 minute maxim, in rest nu am ce sa reprosez acestui rodpod si este cu siguranta printre cele mai bune. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu