luni, 18 ianuarie 2016

Iarna prin magazine!!

Din pacate Iarna nu este sezonul pescarului, este de obicei perioada in care incerci sa mai completezi echipamentul pe care il ai si sa reinoiesti ce este vechi. Pentru mine e o perioada dificila pentru ca nerabdarea de a pescui creste din ce in ce mai mult cu trecerea timpului.

Prima partida este programata deja pentru luna Martie, iar timpul se scurge greu pana atunci. Mai am de cumparat o baterie si saltea de primire, nu m-am grabit tocmai pentru ca astept sa vina faimosul targ F&H. Desi nu caut reduceri, cred ca imi va fi mult mai usor sa ma decid cu toti furnizorii intr-un singur loc. Oricum ajung acolo si de ce sa nu profit.

Anul asta cred ca o sa pescuiesc in totalitate pe acelasi lac Varlaam, dar cred ca voi aborda si sectorul B, care pare mult mai interesant tocmai datorita pestilor care au fost introdusi acolo. Cred ca va incepe sa aiba succes si sectorul B de la Varlaam, iar daca pe sectorul A, cine a prins primul an partied acolo, au fost aproape sigur un succes, cred ca asa va fi anul acesta cu sectorul B, este ultimul an inaintea aglomerarii.

Tot la puncte interesante pot sa pun si iesirea unei noi game de bile din partea Select Baits, care sunt mult mai competitive dpdv al pretului, sper sa fie cel putin la fel de bune ca cele anterioare. Ca si aspect si specificatii, par sa fie foarte bune, ramane sa le testez si sa vad exact ce e cu ele.

Ce sa zic, astept cu interes inceputul sezonului si momentul in care voi avea prima trasatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu